Volg ons

Direct voordeliger golfen met iGolf.

In samenwerking met onze leuke partnerbanen bieden we jou diverse mogelijkheden om flexibel en voordelig te golfen, zoals het jou uitkomt.

Als je af en toe eens op een van de iGolf partnerbanen wilt spelen, dan kun je bij ons via iDeal de greenfee alvast afrekenen. Zo profiteer je direct van onze gunstige online tarieven. Hiervoor is het voldoende om een gratis iGolf BASIS account aan te maken.

Ben je van plan om wat vaker bij onze partners te gaan spelen, dan is het handig om te kiezen voor het iGolf BOOKING pakket. Daarmee beschik je een jaar lang over een “Pay&Play” abonnement, waarmee je altijd 15% korting krijgt op standaard tarieven van de golfbanen. iGolf BOOKING kost slechts 15 euro, dus die investering heb je al heel snel terugverdiend.

Heb je al een iGolf BASIS account, upgrade dan hier naar iGolf BOOKING.
upgrade

Boeken

iGolf heeft een directe koppeling met de reserveringssystemen van de volgende golfbanen:

- Best Golf
- Golfbaan Hitland
- Rhoon Golfcenter
- Golfbaan Delfland
- Golfpark De Turfvaert
- Golfbaan De Voortwisch.

Bij deze banen zie je direct de beschikbare starttijden en doe in 1 handeling de gehele boeking, van reserveren tot betalen. 

Voor de andere partnerbanen moet je nog eerst zelf een startijd reserveren bij de baan. Vervolgens kun je bij iGolf de details van jouw reservering invoeren en doe je bij ons alleen de betaling.

Betalen

Als je een starttijd hebt vastgelegd bij de partnerbaan van jouw keuze, kun je daarna de greenfee voor die starttijd voordelig bij ons afrekenen. Voor jezelf, en eventueel ook voor je flightgenoten. Als jij voor meerdere spelers de betaling doet, krijgen zij hetzelfde voordeel. De betaling loopt wel volledig via jouw bankrekening, dus je moet het daarna eventueel zelf met je medespelers verrekenen.

Nadat je de gereduceerde greenfee voor jouw starttijd hebt betaald, ontvang je per e-mail een voucher. Dit is het betaalbewijs dat je op de dag van spelen kunt tonen (mag ook op je telefoon) bij de receptie van de golfbaan.

Let op, na de betaling is jouw boeking definitief. 

Annuleren

Weet je nog niet 100% zeker of jouw geplande rondje zal doorgaan, dan kun je bij je betaling kiezen voor de 'annuleringsverzekering'.

Dit kost slechts € 2,- extra op het totaalbedrag en hiermee heb je de mogelijkheid om je betaling tot 24 uur van tevoren nog in te trekken.

Uiteraard krijg je (ook zonder deze verzekering) altijd je geld terug als de golfbaan op de door jou geboekte tijd door bijvoorbeeld slechte weersomstandigheden gesloten is.

Boek en betaal in 6 stappen voordelig jouw starttijd.

icon-step-2.svg

1

Log in op jouw iGolf account.

contact-icon-location.svg

2

Reserveer direct een starttijd bij een van de iGolf partnerbanen of voer de gegevens van jouw reservering in.

icon-step-3.svg

3

De website toont jouw online iGolf prijs en eventuele extra korting.

icon-step-4.svg

4

Betaal met iDEAL voor het door jou opgegeven aantal spelers.

icon-step-5.svg

5

Je ontvangt via
e-mail een voucher als betalingsbewijs.

icon-step-6.svg

6

Toon je voucher (print of digitaal) bij de receptie van de baan.

Ook lid worden van de leukste golfcommunity van Nederland?

Meld je gratis aan