Volg ons

Direct voordeliger golfen met iGolf.

In samenwerking met onze leuke partner golfbanen bieden we jou diverse mogelijkheden om flexibel en voordelig te golfen, zoals het jou uitkomt.

Als je af en toe eens op een van de iGolf partnerbanen wilt spelen, dan kun je bij ons via iDeal de greenfee alvast afrekenen. Zo profiteer je direct van onze gunstige online tarieven. Hiervoor is het voldoende om een account aan te maken en te kiezen voor het gratis iGolf BASIS lidmaatschap.

Ben je van plan om wat vaker bij onze partners te gaan spelen, dan is het handig om te kiezen voor het iGolf BOOKING lidmaatschap. Daarmee beschik je een jaar lang over een “Pay&Play” abonnement, waarmee je altijd 15% korting krijgt op standaard tarieven van de golfbanen. iGolf BOOKING kost slechts 15 euro, dus die investering heb je al heel snel terugverdiend.

Heb je al een iGolf BASIS account, upgrade dan hier naar iGolf BOOKING.
upgrade

Boeken

Op dit moment moet je voor een boeking via iGolf altijd eerst even bellen met de betreffende baan om een starttijd te reserveren. Of je doet dit via hun eigen online mogelijkheden. Natuurlijk zou het nog mooier zijn als je het hele proces van reserveren en betalen op één plek kan doen. Daarom werken wij eraan om een directe koppeling te maken met de verschillende reserveringssystemen die onze partnerbanen gebruiken. Zo kunnen we het in de komende maanden hopelijk voor steeds meer banen mogelijk maken om de gehele boeking direct via het iGolf platform te doen.

Betalen

Als je een starttijd hebt vastgelegd bij de partnerbaan van jouw keuze, kun je daarna de greenfee voor die starttijd voordelig bij ons afrekenen. Voor jezelf, en eventueel ook voor je flightgenoten. Als je voor meerdere spelers de betaling doet, krijgen zij hetzelfde voordeel ongeacht of zij ook een iGolf abonnement hebben. De betaling loopt wel volledig via jouw bankrekening, dus je moet het daarna eventueel zelf met je medespelers verrekenen.

Nadat je de gereduceerde greenfee voor jouw starttijd hebt betaald, ontvang je per e-mail een voucher. Dit is het betaalbewijs dat je op de dag van spelen kunt tonen (print of digitaal) bij de receptie van de golfbaan. Let op, na de betaling is jouw boeking definitief. 

Annuleren

Weet je nog niet 100% zeker of jouw geplande rondje zal doorgaan, dan kun je bij je betaling kiezen voor de 'annuleringsverzekering'. Dit kost slechts € 2,- extra op het totaalbedrag en hiermee heb je de mogelijkheid om je betaling tot 24 uur van tevoren nog in te trekken. Uiteraard krijg je (ook zonder deze verzekering) altijd je geld terug als de golfbaan op de door jou geboekte tijd door bijvoorbeeld slechte weersomstandigheden gesloten is.

 

 

 

Boek en betaal in 6 stappen voordelig jouw starttijd.

icon-step-1.svg

1

Reserveer een starttijd bij een van de iGolf partnerbanen.

icon-step-2.svg

2

Voer daarna op de iGolf website de gegevens van jouw starttijd in.

icon-step-3.svg

3

De website toont jouw online iGolf prijs en eventuele extra korting.

icon-step-4.svg

4

Betaal met iDEAL voor het door jou opgegeven aantal spelers.

icon-step-5.svg

5

Je ontvangt via
e-mail een voucher als betalingsbewijs.

icon-step-6.svg

6

Toon je voucher (print of digitaal) bij de receptie van de baan.

Ook lid worden van de leukste golfcommunity van Nederland?

Meld je gratis aan