Greensome Zomertour

Doe jij ook mee aan de Greensome Zomertour van iGolf. Lekker een dagje op stap met je golfmaatje voor een gezellige én sportieve golfdag. Na de spannende Race to Marbella in 2018 spelen we dit jaar The Race to Portugal!

 

The Race to Portugal in het kort

  • De spelvorm is Greensome strokeplay, met een maximum van 5 boven par per hole;
  • Op basis van 3/4 van het gemiddelde van de handicaps van spelers krijgt het team een ‘personal par’;
  • Er zijn 5 voorrondes waarin punten voor het klassement kunnen worden verdiend;
  • De beste 30 teams na de 5e ronde kwalificeren zich voor de finale, waarin ook weer punten verdiend kunnen worden;
  • Er zijn twee hoofdprijzen, voor de winnaars van het eindklassement én voor de winnaars van de finalewedstrijd.

Je mag zelf weten hoe vaak je meedoet. Hoe vaker je meedoet, hoe meer kans. Maar de ervaring leert dat je met 2 goede resultaten de finale ook al kan halen. En als je daar eenmaal bent, dan is alles mogelijk!

 

De hoofdprijs

De twee hoofdprijzen worden beschikbaar gesteld door Go4Golf Reizen. Zowel de winnaars van het eindklassement als de winnaars van de finalewedstrijd winnen gratis deelname aan het eindtoernooi, dat in januari 2020 wordt gespeeld in de Algarve.

De prijs bestaat uit een 4-daags arrangement voor twee personen, inclusief 3 nachten verblijf op basis van logies/ontbijt in een 2-persoonskamer, 4 greenfee’s en gedeelde huurauto. De vlucht is niet inbegrepen. Ook de niet-winnaars kunnen meedoen aan het eindtoernooi. Meer informatie over de invulling van het arrangement vind je hier.

 

Kosten en inschrijven

Deelname aan The Race to Portugal kost € 65,00 per persoon per wedstrijd, of € 27,50 als je een speelrecht hebt bij de betreffende baan. Dit is inclusief lunchbuffet, baancatering en bittergarnituur bij binnenkomst. Bij elke wedstrijd zijn naast de punten voor het klassement ook leuke dagprijzen te winnen. Bij de inschrijving kun je in het opmerkingenveld aangeven wie je teamgenoot wordt. Als je niemand opgeeft, dan zorgt de organisatie je aan een geschikte medespeler wordt gekoppeld.

SCHRIJF JE HIER IN

Meer informatie

Wedstrijdreglement Race to Portugal 2019

Uitslagen en klassement