Greensome Zomercompetitie

Het is inmiddels een traditie, de Greensome Zomercompetitie van iGolf. Lekker een dagje op stap met je golfmaatje voor een gezellige én sportieve golfdag. Na de spannende Race to Portugal in 2017 spelen we dit jaar The Race to Marbella!

 

The Race to Marbella in het kort

  • De spelvorm is Greensome strokeplay, met een maximum van 5 boven par per hole;
  • Op basis van 3/4 van het gemiddelde van de handicaps van spelers krijgt het team een ‘personal par’;
  • Er zijn 5 voorrondes waarin punten voor het klassement kunnen worden verdiend;
  • De beste 20 teams na de 5e ronde kwalificeren zich voor de finale, waarin ook weer punten verdiend kunnen worden;
  • Er zijn twee hoofdprijzen, voor de winnaars van het eindklassement én voor de winnaars van de finalewedstrijd.

 

De hoofdprijs

De twee hoofdprijzen worden beschikbaar gesteld door Go4Golf Reizen. Zowel de winnaars van het eindklassement als de winnaars van de finalewedstrijd winnen gratis deelname aan het eindtoernooi, dat wordt gespeeld van 17 t/m 20 januari 2019 in de omgeving van Marbella.

De prijs bestaat uit een 4-daags arrangement voor twee personen, inclusief 3 nachten verblijf op basis van logies/ontbijt in een 2-persoonskamer, 4 greenfee’s en alle transfers in Spanje. De vlucht is niet inbegrepen. Ook de niet-winnaars kunnen meedoen aan het eindtoernooi. Kijk hier voor meer informatie over de exacte invulling van het arrangement en om je aan te melden voor de trip.

 

Kosten en inschrijven

Deelname aan The Race to Marbella kost € 62,50 per persoon per wedstrijd, of € 27,50 als je een speelrecht hebt bij de betreffende baan. Dit is inclusief lunchbuffet, baancatering en bittergarnituur bij binnenkomst. Bij elke wedstrijd zijn naast de punten voor het klassement ook leuke dagprijzen te winnen. Bij de inschrijving kun je in het opmerkingenveld aangeven wie je teamgenoot wordt. Als je niemand opgeeft, dan zorgt de organisatie je aan een geschikte medespeler wordt gekoppeld.

SCHRIJF JE HIER IN

Meer informatie

Wedstrijdreglement Race to Marbella 2018

Uitslagen en klassement