Volg ons

Winter Tour Turfvaert

Als we de geavanceerde weermodellen en complexe kansberekeningen van KNMI hadden moeten geloven, waren we vandaag tot het hemd aan toe nat geregend. Uiteindelijk viel het weer geenszins tegen. Iets aan de grijze kant en hier een daar een druppel regen, maar al in al prima golfweer deze laatste zondag van november in Rijsbergen. 

Met 20 GVN'ers vanaf twee tees op de mooie Turfvaert afgeslagen. Iedereen vol goede moed, hopend op geweldige slagen en alweer een top score. Liefst in de lage 80, of zelfs in de 70. Bruto wel te verstaan. Gaandeweg, vroeg of laat in de ronde, kom je jezelf tegen. Je bal gone underground op de natte fairway, een gefluffde chip (vanaf een tee!) of een slice OOB met je driver. Een perfecte ronde blijft onbereikbaar als een regenboog, en je gebruikelijke ronde met goede holes en minder goede holes tekent zich af. 

Toch is er best goed gespeeld vandaag, met 11 scores in de netto 70's en eentje zelfs in de 60. Er zijn birdies gemaakt door Geert, Marcel (2x), Jeroen (2x), Erwin en Ulrich. Allen beloond met een glazen vogeltje om er mee thuis te pronken en prominent op de open haard te tentoon te stellen. De birdie van Ulrich was op de hole 17, waar hij ook de neary heeft gewonnen. De leary op de korte PAR4 hole 4 is gewonnen door Marc. 

Een plek op het podium was er vandaag voor Joao, 3e plaats met een score van 96/73, voor Marcel, 2e plaats met een score van 83/71, en voor de dagwinnaar Geert met een geweldige score van 96/67. Gefeliciteerd Geert en alle dagwinnaars! Dank iedereen voor een gezellige dag en tot volgende week op de GVN Wintertour wedstrijd op golfbaan Bentwoud.

Vergeet niet de stagiair Mladen een (goede?) review te geven voor zijn debuut als wedstrijdleider. Misschien mag hij dan nog een keer terug komen. ;-)

Sportieve groeten, Mladen

Meer nieuws

Benieuwd wat iGolf nog meer bezighoudt?

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfcommunity van Nederland?

Meld je gratis aan