Volg ons

Winter Tour - Swinkelsche

Vandaag te gast op De Swinkelsche. Het is altijd leuk om hier te spelen, maar deze keer was het leuk maar ook erg lastig. De teeboxen en greens lagen er prima bij, maar door de baan heen was het op de meeste holes erg drassig. En de bunkers kon je maar beter vermijden, want de meeste stonden onder water. Aan het weer heeft het niet gelegen, want we begonnen bewolkt, maar steeds vaker kwam de zon erdoor, dus prima golfweer. Jammer dat er zo veel regen was gevallen in de dagen hiervoor...

Met 15 tot het bot gemotiveerde deelnemers en deelneemsters gingen wij van start. Deze ronde de neary en leary wat dichter bij elkaar. De neary op 9 werd geslagen door: Ron! Gefeliciteerd met je sleeve GVN-ballen. Helaas net geen birdie! De leary op 11 was een prooi voor: Arno! Deze keer heb ik de hole van de linker fairway gespeeld en dat pakte zeer goed uit. Ook Arno kreeg een sleeve GVN-ballen.
Je kon door de natte greens natuurlijk heel goed de vlag aanvallen en dat heeft geresulteerd in vijf birdies. Martijn, Julia en Erwin. Zij maakten allen 1 birdie en kregen een mooie birdievogel! Gefeliciteerd! Deze man presteerde het om 2 birdies te maken en zo mag hij zich birdiekoning van de Swinkelsche noemen, totdat wij daar weer gespeeld hebben: Kurt!!! Gefeliciteerd met je 2 birdies en je birdievogel.

De uitslag:
Er waren twee heren die zich los hebben gespeeld van de rest van het veld met hele mooie scores. De andere deelnemers volgden op gepaste afstand. Bij de uitreiking van onze geweldige prijzen, was er al iemand van het podium weggegaan, hierdoor is de prijs doorgeschoven naar de 4e plaats, die op zijn buurt de prijs doorschoven heeft naar de 5e plaats van vandaag. Dus zelfs met een 5e plaats kun je nog een prijs winnen. Waar zie je dat nog gebeuren!?!
Op de 5e plaats met 90 bruto en 79 netto: Martijn! Gefeliciteerd met je prijs en de sleeve GVN-ballen.
Op de 4e plaats met 92 bruto en 78 netto: Arno!
Op de 3e plaats met 91 bruto en 78 netto: Matthijs! Een heel groot dank woord heeft Martijn gericht aan de man die al weg was gegaan, waardoor hij toch nog in de prijzen is gevallen.
Op de 2e plaats met 84 bruto en 73 netto: Erwin! Een hele mooie score en gefeliciteerd met je prijs.
Op de 1ste plaats, de terechte winnaar van deze wedstrijd op de Swinkelsche, met 90 bruto en 68 netto: Kurt! Wat een geweldige ronde! Gefeliciteerd met je prijs en met deze mooie overwinning op de Swinkelsche van onze GVN Wintertour.

Helaas was er geen kok aanwezig om nog te kunnen eten. Bedankt voor jullie komst en gezelligheid.
Graag tot de volgende keer.


Met vriendelijke golfgroet,
Arno.

Meer nieuws

Benieuwd wat iGolf nog meer bezighoudt?

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfcommunity van Nederland?

Meld je gratis aan