Volg ons

Winter Tour - Scherpenbergh

Aan het begin van de week leken de vooruitzichten voor de zaterdag nog mee te vallen. Maar al naar gelang de weer vorderde....
De eerste flights konden nog droog vertrekken maar al snel kwam de regen. Ondanks al het hemelwater op de dag zelf, en ook in de week ervoor, lag de baan er prima bij. Natuurlijk op een paar holes stukken die drassing waren maar over het algemeen waren de fairways prima. De greens hadden het lastig in het tweede deel van onze ronde. Toch al redelijk verzadigd en duidelijk nat. Het putten werd daardoor lastig. 

Maar goed, na wat geschuif in de startlijst ivm spelers die in de file stonden of auto problemen hadden, gingen we met 21 spelers op tijd van start. Fijn dat we bij De Scherpenbergh altijd een 2 tee start hebben waardoor iedereen dezelfde speelcondities heeft. En we lekker snel na elkaar binnenkomen.

De speciale verrichtingen deze ronde op hole 13 en 17. De neary op 13 was voor Jeroen Huizing. De leary op 17 voor Martijn Serlie. (een wonderschot uit het bas vanaf 95 meter) 

Birdies deze ronde voor Martijn, Maarten, Theo, Patrick en Hugo (2x). De heren ontvingen een mooie glazen vogel voor de collectie.

En dan de uitslag. 
Op de derde plaats Jenny met bruto 100 en netto 75. Tweede plaats voor Hugo met 86 bruto en 74 netto. Eerste plek voor ondergetekende. Ondanks de 8 op de laatste (par 5) een 85 bruto en daarmee een 72 netto. 

Dank aan eenieder voor de komst naar Lieren en de gezellige dag. Graag tot een volgende ronde van de Winter Tour. 
Hou de kalender in de gaten voor alle komend wedstrijden. Voor de rondes van de komende weken zijn nog plekken beschikbaar. 

Groet,
Hans

 

Meer nieuws

Benieuwd wat iGolf nog meer bezighoudt?

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfcommunity van Nederland?

Meld je gratis aan