Volg ons

SMC for AvL - Turfvaert

Alweer ronde 3 van de SMc for AvL 2024 series. Op 2r pinksterdag verschenen 39 spelrs aan de start op Golfpark De Turfvaert.
In een langweekend waarin delen van Nederland weer veel neerslag te voorduren kregen leek het ook voor Rijsbergen en omstreken een "wisselvallige" dag te worden.
Droog weer in de ochtend en tegen eind van de middag minder plezierig golfweer met een mogelijke donder en flits.

We begonnen redelijk -  goed om de paraplu bij de hand te houden - maar tegen het eind van de ronde gingen de sluisdeuren zeg maar open. Gelukkig geen donder en flits maar er viel in korte tijd zo veel regen dat de baan snel verzadigd was. En vind dan maar een droog plekje op de fairway.

Op een enkeling na hebben we de ronde gewoon uitgespeeld en is ondanks de felle regen er goed gespeeld.

Op hole 17 sloeg Tenicia de bal het dichtst bij de hole. Op hole 4 hebben we traditie getrouw de leary. Na de doorkomst van de 1e flights, gestart vanaf hole 1, stond deze al erg scherp. Tijdens de doorkomst van de 2e groep werd deze wel heel scherp gezet. Stevan Aldershof wist met de 2e slag de bal met 2 in de hole te slaan voor een mooie eagle. Gefeliciteerd Stevan !

Tijdesn de SMC for AvL series gaat om het goede doel. Alle opbrengsten van de wedstrijden en de verkoop van de loten komt ten goede van de Antoni van Leeuwenhoek Foundation

Natuurlijk zijn er tijdens elke wedstrijd prijzen te verdienen de top 3. 

Op de derde plaats Dylan met een mooie 83 bruto en 76 netto (bij 3/4 verrekening). Tweede plaats voor Samraat Basu met een zeer mooie 78 bruto en 75 netto. 
Eerste deze ronde Martijn Serlie met 81 bruto en 73 netto. Gefeliciteerd heren met de podium plaatsen en de punten voor het klassement.

Er zijn nog drie rondes in de komende periode.

- 1 juni golfbaan Hitland
- 12 juli Landgeod Welderen
- 7 september golfbaan De Hoge Dijk (finale) 

Hou de kalender en schrijf je in. 

Dank aan alle spelers voro de aanwezigheid op De Turfvaert. Graag tot de volgende Spang Makandra Cup ronde.

Groet,
Hans, Dylan en Glenn

Meer nieuws

Benieuwd wat iGolf nog meer bezighoudt?

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfcommunity van Nederland?

Meld je gratis aan