Volg ons

Race to España - Bleijenbeek

Op zaterdag 22 juli speelden we alweer de derde wedstrijd van The Race to España. Deze keer waren we te gast op Landgoed Bleijenbeek.

Ondanks dat dit voor de meeste 'Randstedelingen' toch wel een stukje rijden is, hadden we toch weer een mooi deelnemersveld met 24 enthousiaste koppels. En de keuze voor spelen in Limburg bleek een goede, want juist in die hoek bleef het de hele middag droog.

De baan was niet in de allerbeste conditie, maar desondanks was het toch een groot plezier om hier te spelen. De baan heeft een prachtige lay-out en de sfeer en kwaliteit van de horeca is top.

Echt goed scoren bleek op deze dag best een moeilijke opgave en het lukte dan ook niemand om onder par te komen. Op de derde plaats eindigden ondergetekenden met een score van +3. Uiteraard speelden wij weer buiten mededinging voor de prijzen, dus ging de derde prijs naar Robert en Yvonne Kleihorst. Robin en Britt van Waarde deden het met +1 nog een stukje beter en legden beslag op de 2e plaats. De winnaars van de dag werden Yvonne Bos en Kris Harpal, die Chan Bhoendie verving. Zij wisten precies hun personal par te spelen en het is nog maar de vraag of Chan volgende keer zijn plekje weer terug krijgt ;-).

De vier neary's werden deze keer gewonnen door Sophie Vos, Pauline van der Weerdt, Thomas Hoyer en Britt van Waarde.

Op naar de volgende, die spelen we zaterdag 19 augustus op Langoed Bergvliet.

Tot dan!

Groeten,
Dylan en Hans

uitslag

inschrijven

 

Meer nieuws

Benieuwd wat iGolf nog meer bezighoudt?

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfcommunity van Nederland?

Meld je gratis aan