Volg ons

Race to España - Bentwoud

Op zondag 18 juni speelden we de tweede wedstrijd van The Race to España op Golfbaan Bentwoud.

Na een lange droge, zonnige periode gaven de weerapp's aan dat er juist op deze dag flink wat regen aan zat te komen. Maar gelukkig bleef het allemaal net ten zuiden van ons hangen en konden de 24 koppels onder heerlijke omstandigheden hun ronde spelen.

Zoals gebruikelijk startten we weer op 2-tee's tegelijk en in dit geval waren dat de A-lus en de C-lus. Op de droge, harde faiways wilden de ballen wel rollen en ook het putten ging prima op de behoorlijk snelle greens. Er werd dan ook behoorlijk goed gescoord, vooral door de dagwinnaars!

Joep van Bergen en Winston Cheng hadden echt een geweldige dag en met hun score van -5 zetten zij de rest van het deelnemersveld op een finke achterstand. Robert Horsten en Ton Overwater deden het ook weer erg goed met een +1 en daarmee werden zij (alweer...) tweede. De derde plaats was deze keer voor Hans de Melker en Sjaak van Rutten met een score van +2.

Uiteraard was er ook weer op elke par-3 een neary en deze werden deze keer gewonnen door John van der Spek, Patrick Groen, Yvonne Kleihorst en Robert Horsten.

Al met al was het weer een heerlijk golfdagje. De volgende halte van The Race is zaterdag 22 juli op Landgoed Bleijenbeek. Hopelijk zien we jullie daar weer!

Groeten,
Dylan en Hans

uitslag

inschrijven

 

Meer nieuws

Benieuwd wat iGolf nog meer bezighoudt?

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfcommunity van Nederland?

Meld je gratis aan