Volg ons

Golfbanen

Rhoon Golfcenter

Boek je golfronde

Boeken

Contact

010-5018058
balie@rhoongolfcenter.nl Stuur een e-mail

Locatie

Veerweg 2
3161 EX Rhoon
Route

Foto's

In beeld

detail-20.jpg

Locatie

Rhoon Golfcenter

Als de zon door de bomen schijnt en weerspiegelt in de royale waterpartijen is de feeërieke sfeer op en rond de golfbaan van Rhoon GolfCenter helemaal compleet. De omringende natuur en de bijzondere beplanting hebben, zelfs als het gouden randje er niet is, iets magisch.

Natuurlijk helpt ook de gemoedelijke sfeer op Rhoon mee om er niet alleen een sportief, maar ook gezellige, sfeervolle en als het nodig is nuttige belevenis van te maken. Een soort sprookje, dat eigenlijk altijd een ‘happy end’ heeft, want of het nu zonnig is, regent of een beetje waait: napraten met een hapje en een drankje in brasserie de Rhoonse Polder zorgt altijd voor een mooie afsluiting.

Wie er op de baan op z’n allermooist en aller comfortabelst bij wil lopen is een bezoekje aan onze winkel, Golf & Fashion, een aanrader. Niemand hoeft er op Rhoon als een keizer zonder kleren bij te lopen! En wie zichzelf wil verbeteren hoeft niet op zoek naar een goede fee, maar kan gebruik maken van de vele oefenfaciliteiten.

In het sprookje van Rhoon lijkt Rotterdam oneindig ver weg. Het meest magische is misschien wel dat alles er echt is en de realiteit heel mooi kan zijn.

Boek je golfsessie

Ook lid worden van de leukste golfcommunity van Nederland?

Meld je gratis aan