Volg ons

Golfbanen

Golfpark De Loonsche Duynen

Boek je golfronde

Boeken

Contact

0416-749 800
info@golfparkdeloonscheduynen.nl Stuur een e-mail

Locatie

Veldstraat
5176 NB De Moer
Route

Foto's

In beeld

ld-omschrijving.jpeg

Locatie

Golfpark De Loonsche Duynen

De Loonsche Duynen is uniek gelegen te midden van de natuurgebieden de Loonse en Drunense Duinen en landgoed Huis ter Heide en ademt rust en ruimte. Het park beslaat een oppervlakte van maar liefst 95 hectare en is ontworpen door de bekende golfbaanarchitect Donald Steel.

De baan is prachtig! Waterpartijen, bunkers, bossen en prachtige (soms lange) holes, maken de baan een echte uitdaging. Voor beginners en de golfers die willen trainen zijn er oefengreens en -bunkers, een par-3 oefenbaan en twee chipping greens aanwezig. De oefenbaan is ook bij uitstek geschikt voor gevorderde spelers om hun korte spel te oefenen.

Faciliteiten
De Loonsche Duynen beschikt over een verlichte en deels overdekte driving range, uitgebreide oefenfaciliteiten en een Golf Academy.

Op het park vind je naast de diverse oefenfaciliteiten, Brasserie De Loonsche Duynen. In een sfeer van Brabantse gezelligheid, kun je hier dagelijks genieten van heerlijke koffie, een lekker wijntje of een verse bereide maaltijd in een sfeer van ‘gewone gezelligheid’. De kaart van Brasserie De Loonsche Duynen wordt afgestemd op het seizoen en onze keukenbrigade maakt gebruik van eerlijke, regionale producten. 

Brasserie De Loonsche Duynen beschikt over een prachtig gelegen, groot en zonnig terras dat uitkijkt over de golfbaan. Naast de brasserie is het mogelijk om feesten, bijeenkomsten en vergaderingen te organiseren. De vergaderzalen kijken uit over de golfbaan. De gratis parkeerfaciliteiten op eigen terrein geven de gelegenheid om makkelijk te parkeren.

Kortom, kom eens langs op De Loonsche Duynen én laat je inspireren!

Boek je golfsessie

Ook lid worden van de leukste golfcommunity van Nederland?

Meld je gratis aan