Volg ons

Golfbanen

Golfpark Almkreek

Boek je golfronde

Boeken

Contact

0183-403592
info@golfpark-almkreek.nl Stuur een e-mail

Locatie

Hoekje
4286 LN Almkerk
Route

Foto's

In beeld

detail-15.jpg

Locatie

Golfpark Almkreek

Golfpark Almkreek is door de bijzondere ligging, een plaats die bij uitstek geschikt is om snel weg te zijn van ‘de drukte van alledag’. Het Golfpark ligt in een landschap met typische Hollandse vergezichten over weilanden, sloten en boerderijen.

De 2 golfbanen op het park hebben schitterende waterpartijen, verrassende hoogteverschillen, goed onderhouden fairways en prachtige greens. Almkreek is geschikt voor beginnende én gevorderde golfers.

18 holes baan
Golfpark Almkreek’ is sinds november 2007 een A-gecertificeerde golfbaan. Deze baan is rustig en mooi gelegen, aangelegd in een polderlandschap, waarin fauna en flora zich bijzonder goed ontwikkeld hebben. De schitterende waterpartijen maken de goed onderhouden baan een uitdaging, voor zowel lage handicappers als minder geoefende spelers.

14 holes par 3/4 baan - Ideaal voor de beginnende golfer
Voor de beginnende golfers is er een 14 holes par 3/4 baan, waarop zonder baanpermissie of officiële handicap gespeeld kan worden. Deze baan leent zich voor ieder niveau golfer. De beginnende golfer kan op de par 3/4 baan leren golfen. Voor de gevorderde golfer is deze baan uitermate geschikt voor het oefenen en verbeteren van het korte spel. 

Faciliteiten
Almkreek beschikt over een verlichte en deels overdekte driving range, uitgebreide oefenfaciliteiten en een Golf Academy.

Op het park vindt u naast de diverse indoor- en outdoor oefenfaciliteiten, Brasserie Almkreek. Hier kunt u dagelijks genieten van heerlijke koffie, een lekker wijntje of een vers bereide maaltijd in een sfeer van ‘gewone gezelligheid’. De kaart van Brasserie Almkreek wordt afgestemd op het seizoen en onze keukenbrigade maakt gebruik van eerlijke, regionale producten. 

Brasserie Almkreek beschikt over een prachtig gelegen, groot en zonnig terras dat uitkijkt over de golfbaan. Naast de brasserie beschikt Almkreek over diverse zalen waar u terecht kunt voor uw feest, bijeenkomst of vergadering. De maximum capaciteit van de zalen is 550 personen. De uitgebreide parkeerfaciliteiten op eigen terrein geven de gelegenheid om makkelijk te parkeren.

Boek je golfsessie

Ook lid worden van de leukste golfcommunity van Nederland?

Meld je gratis aan