Volg ons

Golfbanen

Golfbaan Bentwoud (A/B/C lussen)

Boek je golfronde

Boeken

Contact

0172-583010
receptie@golfbaanbentwoud.nl Stuur een e-mail

Locatie

Boslaan 3
2731 LD Benthuizen
Route

Foto's

In beeld

bentwoud-omschrijving.jpg

Locatie

Golfbaan Bentwoud (A/B/C lussen)

Gezellig, gastvrij, goed verzorgd en alles nieuw. Dat is Golfbaan Bentwoud. Met maar liefst 36 uitstekend onderhouden en gevarieerde holes is het de leukste golfbaan van Zuid-Holland. Bentwoud leent zich uitstekend voor het spel van zowel ervaren als de (nog) onervaren golfers.

Vanwege het openbare karakter en de verscheidenheid in de lussen, kan iedereen bij Golfbaan Bentwoud de passie voor de golfsport ontdekken en beleven, tegen een aantrekkelijk tarief. Met uitstekende faciliteiten laat Golfbaan Bentwoud haar gasten golf optimaal beleven. Kwaliteit en gastvrijheid staan bij Golfbaan Bentwoud voorop.

De golfprofessionals van Golfacademy Bentwoud helpen je op een plezierige en persoonlijke wijze om optimaal te presteren. De Driving Range is deels overdekt en zelfs ‘s avonds verlicht. Uiteraard is de toegang tot alle oefenfaciliteiten gratis. Al je golf benodigdheden vind je in de moderne golfshop en na een golfronde biedt restaurant Roest de mogelijkheid om in een prachtige ambiance lekker na te genieten.

Golf beleef je optimaal op Bentwoud!

Boek je golfsessie

Ook lid worden van de leukste golfcommunity van Nederland?

Meld je gratis aan