Volg ons

Golfbanen

Harderwold (tijdelijk niet boekbaar)

Boek je golfronde

Boeken

Contact

0320-288185
info@harderwold.nl Stuur een e-mail

Locatie

Pluvierenweg 5
3898 LL Zeewolde
Route

Foto's

In beeld

detail-7.jpg

Locatie

Harderwold (tijdelijk niet boekbaar)

Vanaf 1 oktober is begonnen met de ombouw van de 18 holes golfbaan van Golf4All Harderwijk naar een nieuwe par3/4 golfbaan, die verdergaat onder de naam Harderwold Golf&Events.

Daarom kan er voor deze baan tijdelijk niet via iGolf worden afgerekend. 

Informatie van Harderwold Golf&Events:
Tijdens de aanleg kan er wel direct worden gespeeld op onze uitdagende 9-holes golfbaan. De hoogte van onze greenfee tarief is dan afhankelijk van de status van de 9-holes golfbaan. Hou daarom onze dagtarieven in de gaten via de website.

Voor het ontwikkelen van het korte spel, maar ook voor de beginnende golfer biedt Harderwold uitstekende oefenfaciliteiten. Ook de gevorderde golfer kan straks naar hartelust gebruik maken van de nieuwe 9/18 holes par3/4 baan. 

Voor bedrijven bieden wij verschillende mogelijkheden voor het organiseren van hun eigen evenement of dit nou met of zonder golf is. Het is allemaal mogelijk bij ons! Voor meer informatie leest onderstaande:

Evenementen 
Wij bieden zowel zakelijke als particuliere gasten een ruim aanbod aan event mogelijkheden.

Hoe klein of groot het evenement ook is wij zijn flexibel en denken met je mee!

Wij stralen een moderne, trendy evenementenlocatie uit. Met een eigentijdse brasserie, meerdere (overdekte) terrassen en een grote groenoppervlakte voor diverse activiteiten. Dit maakt dat deze locatie geschikt is voor grote en kleine evenementen, bedrijfsfeesten en actieve personeelsuitjes en nog veel meer!

Behoefte aan een sportief moment tijdens je evenement, om het feestelijke met het aangename te combineren direct naast Golf 4 All bieden wij je uitstekende golffaciliteiten met daarbij een leuke shortgolfbaan! 

Boek je golfsessie

Ook lid worden van de leukste golfcommunity van Nederland?

Meld je gratis aan