Volg ons

Golfbanen

DGC De Gelpenberg

Boek je golfronde

Boeken

Contact

0591-371929
info@dgcdegelpenberg.nl Stuur een e-mail

Locatie

Gebbeveenweg 1
7854 TD Aalden
Route

Foto's

In beeld

detail-4.jpg

Locatie

DGC De Gelpenberg

De prachtige golfbaan van Drentse Golfclub De Gelpenberg is gelegen op zandgrond en daardoor het gehele jaar goed bespeelbaar. De eerste 9 holes zijn in 1972 naar een ontwerp Frank Pennink aangelegd in een golvend landschap van bos, heide en een zandverstuiving. In 1992 werd de uitbreiding naar 18 holes gerealiseerd naar een ontwerp van Donald Steel.

In 2011 werd onder regie van Frank Pont een belangrijke baanrenovatie voltooid, waardoor de baan landschappelijk en speltechnisch naar een hoger plan is gebracht. Goed course-management wordt beloond op “De Gelpenberg” en de grootste natuurlijke bunker op hole 18 (de zandverstuiving), maakt van uw ronde golf een unieke beleving.

Met een vriendelijke ontvangst, een heerlijk kopje koffie, een lunch of eventueel een lunchpakket voor in de baan, willen wij uw “dagje Gelpenberg” een goede start bezorgen. En als u na afloop van uw ronde golf weer terugkeert op “hole 19” staat ons team klaar om u te voorzien van een hapje en een drankje, een dagschotel of een uitgebreid 3- gangen diner.

Kortom, wij willen graag ons steentje bijdragen aan het credo: “de Gelpenberg,…meer dan een rondje golf”.

Boek je golfsessie

Ook lid worden van de leukste golfcommunity van Nederland?

Meld je gratis aan