Race to Portugal op Spaarnwoude

Gepubliceerd op 16 juli 2019 in de categorie Verslagen

Op zaterdag 13 juli was het alweer de derde wedstrijd van The Race to Portugal. Deze keer waren we te gast op Spaarnwoude, waar we speelden op de E en D lussen.

Na de ontvangst met een rijkelijk verzorgd lunchbuffet gingen de 26 koppels van start in de strijd om de punten. Het was deze keer iets minder mooi weer dan we gewend zijn bij The Race, maar na nog 1 klein buitje bleef het de rest van de middag gelukkig wel droog.

De baan was in prima conditie en dat was te zien aan de scores. Voor het eerst dit seizoen lukte het 3 koppels om onder de persoonlijke par te scoren. Op de derde plaats eindigden René Kroezen en Hans Bijlsma met een score van -1. Dat leverde hen 240 punten op en allebei een mooie Nike cap, van RSGolfshop.nl. Frank Blauwgeers en Ruud Boendermaker werden tweede met -4. Daarvoor kregen zij 250 punten en ieder een Nationale Golfbon van € 25,-, ook beschikbaar gesteld door RSGolfshop.nl.

De winnaars waren deze keer Karel Henkelman en Maureen Meddens, die maar liefst -5 ten opzichte van de persoonlijke par wisten te scoren. Met de 260 punten die ze daarvoor kregen, stijgen zij naar de tweede plaats in het klassement. Daarnaast ontvingen ze ook nog 2 vouchers om nog eens samen 18 holes op Spaarnwoude te kunnen spelen.

Al met al weer een prachtige golfdag en de strijd om de hoofdprijzen van Go4Golf Reizen ligt nog volledig open. Op naar de volgende keer, 25 augustus op De Swinkelsche.

Vergeet niet om op tijd in te schrijven!

Groeten,
Dylan Weggeman