Race to Portugal op Prise d’Eau

Gepubliceerd op 26 juni 2019 in de categorie Uncategorized

Op zondag 23 juni speelden we de tweede wedstrijd van The Race to Portugal op Prise d’Eau en de paraplu’s konden opgezet worden. Niet vanwege de regen, maar wel om een beetje extra schaduw te creëren op deze heerlijke tropische dag.

Zoals gewoonlijk bij deze Greensome wedstrijdserie begonnen we weer met een heerlijk lunchbuffet en vervolgens gingen we met maar liefst 30 koppels de baan in. Dat ging vlotjes, want bij The Race to Portugal starten we altijd van 2 tee’s tegelijk. Zo is iedereen binnen een uurtje de baan in en is ook iedereen weer lekker op tijd terug voor de borrel met bittergarnituur.

Voor velen was het flink zwoegen in de hitte, maar toch werden er nog een aantal mooie scores binnengebracht. De winnaars deze keer waren Ad en Wendy van Alphen, die precies op hun personal par hadden gespeeld. Zij ontvingen van Prise d’Eau 2 vouchers om samen nog eens 18 holes te komen spelen. En daarnaast verdienden zij ook 300 punten voor het klassement.

Patrick Groen en Marije Siteur speelden ook op hun personal par, maar omdat die net wat hoger was dan die van Ad en Wendy werden zij deze keer tweede. Daarvoor kregen zij de kadobonnen van RSGolfshop.nl en 290 punten voor het klassement. De derde prijs (ieder een dozijn Callaway Supersoft ballen en 280 punten) was voor Floris van der Weijde en Paul Slippens.

Na 2 wedstrijden krijgt het klassement al een beetje vorm, maar er volgen er nog 3 dus er zijn nog heel veel punten te verdienen. Te beginnen op Spaarnwoude, waar we op 13 juli te gast zijn.

Wil je weten hoe The Race to Portugal werkt en inschrijven voor een van de volgende wedstrijden, kijk dan hier.

Graag tot de volgende keer!

Dylan Weggeman