iGolf neemt organisatie NoBraGolf Competitie over

Gepubliceerd op 26 juli 2017 in de categorie Nieuws

Na de succesvolle samenwerking van het afgelopen jaar draagt Eline van Woesik de organisatie van de NoBraGolf Competitie nu volledig over aan iGolf. Hiermee is de continuïteit van de competitie gegarandeerd, en kunnen de deelnemers en golfbanen ook in de komende jaren blijven rekenen op een goede organisatie, eerlijke competitie en variatie in spelvormen.

Eline van Woesik licht toe waarom zij deze stap heeft genomen: “De afgelopen twee jaar heb ik met veel plezier de organisatie van de NoBraGolf Competitie op mij genomen, maar helaas is dit voor mij als zzp’er niet meer te combineren met mijn andere werkzaamheden. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een geschikte partij die de lange traditie van NoBraGolf kan voortzetten. Die heb ik gevonden in iGolf. Ik kijk met plezier terug op de afgelopen periode en ik zal NoBraGolf zeker missen. Maar ik ben ervan overtuigd dat de deelnemers bij iGolf in goede handen zijn en dat het voor de toekomst goed is dat de NoBraGolf Competitie wordt voortgezet door een wat grotere organisatie.”

Bij iGolf zijn we blij met de overname. De NoBraGolf Competitie is al vele jaren een begrip in Nederland en wij vinden het belangrijk dat zo’n mooie traditie nog lang kan worden voortgezet. Deze activiteit past ook perfect in onze filosofie, die ervan uitgaat dat we golfers van ieder niveau de mogelijkheid willen bieden om in georganiseerd wedstrijdverband te spelen op verschillende golfbanen. Met de toevoeging van de NoBraGolf Competitie biedt iGolf nu een compleet programma van verschillende activiteiten gedurende het hele jaar. Dat is fijn voor de golfers, maar ook voor de diverse partnerbanen, die hiermee verzekerd zijn van een extra volume aan golfers op hun banen.

De komende weken wordt de overname geformaliseerd en in september vindt de daadwerkelijke overdacht plaats, tijdens de diverse evaluatiedagen van de NoBraGolf Competitie. Tijdens deze dagen worden de captains van alle deelnemende teams uitgebreid geïnformeerd en is er tevens gelegenheid om op gepaste wijze afscheid te nemen van Eline.

Tijdens de evaluatiedagen zullen de captains enkele mogelijke wijzigingen en aanvullingen voor de competitie van 2018 voorgelegd krijgen. Dit zullen vooral praktische zaken zijn, met de bedoeling om deelname nóg leuker en makkelijker te maken. Maar de basisopzet én de naam van de NoBraGolf Competitie blijven vooralsnog ongewijzigd. Nieuwe organisatie, maar dezelfde competitie!

Meer informatie over de NoBraGolf Competitie vind je hier.