Race to Portugal op De Turfvaert

Gepubliceerd op 6 juni 2017 in de categorie Verslagen

Op vrijdag 2 juni speelden we de eerste ronde van de Race to Portugal. Zoals altijd werden we ook op deze warme, zomerse dag weer gastvrij ontvangen op Golfpark De Turfvaert. Voordat de strijd begon konden de deelnemers eerst genieten van een uitgebreid lunchbuffet, met diverse luxe broodjes én huisgemaakte mini hamburgers.

Vanaf 13.00 uur gingen de flights van start voor de strijd om de dagprijzen, en natuurlijk om punten te verdienen voor het klassement dat toegang geeft tot finale op 24 september. Lukt het om je daarvoor te plaatsen, dan maak je kans om gratis deel te nemen aan het eindtoernooi dat in januari wordt gespeeld in de Algarve. Deze prachtige hoofdprijs wordt beschikbaar gesteld door Go4Golfreizen.

Maar zo ver is het nog lang niet. Eerst moest men zich vandaag maar eens in het zweet werken en dat lukte aardig met deze temperatuur! Gelukkig stond er voor de nodige energie op de turn nog een extra flesje, appeltje en candybar klaar. Dat hielp en uiteindelijk was iedereen in ruim 4 uur weer binnen voor het bier en de bitterballen en kon de uitslag worden opgemaakt.

Wederom bleek dat Greensome best een moeilijk spelletje is, zeker met 3/4 handicap verrekening. Jan Colijn en Rob Snoek kwamen wel dicht in de buurt met +2 en daarmee werden zij de eerste winnaars. Op de tweede plaats Eindigden Jan van Doorn en Ruud van Meggelen met +5. John van der Spek en Rob Kleihorst hadden dezelfde score, maar een iets hogere personal par, dus zij werden derde.

De eerste punten zijn verdeeld, maar er volgen nog 3 rondes dus ook als je deze keer niet hebt meegedaan heb je nog alle kans. De eerstvolgende is zaterdag 1 juli op Golfbaan Waterland Amsterdam. Kijk hier voor meer info en schrijf je in!

De eerste ronde was in ieder geval een groot succes. Met dank aan het mooie weer, de gezellige deelnemers en niet te vergeten onze sponsors Go4Golf Reizen, Best of Bags en RS Golfshop.

We zien jullie graag op 1 juli voor de volgende!

Uitslag R2P – 2 juni De Turfvaert