De Wintercompetitie is in volle gang!

Gepubliceerd op 30 november 2016 in de categorie Evenementen

Inmiddels zijn de eerste 4 wedstrijden van de Wintercompetitie gespeeld en het klassement begint al aardig vorm te krijgen. Maar er kan nog van alles gebeuren, want er volgen nog 14 wedstrijden, waarin steeds veel punten verdiend kunnen worden.

Wil je ook een keer meedoen, schrijf je dan nu in via de evenementenkalender! De komende wedstrijden op Best en Prise d’Eau zijn al vol, maar vanaf 17 december is er voor elke wedstrijd nog plaats. Maar wacht niet te lang, want leden van GVN kunnen ook via hun eigen kalender inschrijven en daar loopt het snel vol!

Hoe de Wintercompetitie werkt lees je hier: Wedstrijdreglement Wintercompetitie 2016-2017

En hier vind je het klassement na de eerste 4 wedstrijden: Klassement Wintercompetitie 4