Schrijf nu in voor de Wintercompetitie!

Gepubliceerd op 29 september 2016 in de categorie Evenementen

Als de ‘mooi weer golfer’ de spullen opbergt spelen de die hards bij iGolf natuurlijk gewoon door! Van november tot en met maart wordt er vrijwel wekelijks gespeeld in de Wintercompetitie, op verschillende banen.

De Wintercompetitie is individueel en per wedstrijd kunnen punten verdiend worden voor het iGolf Cup klassement (naar analogie van de bekende FedEx Cup bij de PGA Tour) verdienen op basis van de uitslag. Het aantal te behalen punten is afhankelijk van het aantal deelnemers aan de betreffende speeldag.

Op basis van het klassement na de laatste speeldag plaatsen de 24 hoogst genoteerde spelers zich voor de finale. Voorafgaand aan de finaledag wordt het aantal punten van alle 24 geplaatste spelers herberekend. Nummer 1 houdt de meeste punten en nummer 24 de minste, maar iedere finalist heeft in theorie nog de kans om te winnen.

Je kan zo vaak meedoen als je wilt en per speeldag zijn er prijzen te winnen. Hoe vaker je meedoet, hoe meer kans op een hoge notering. Maar ook met een paar goede resultaten kun je al hoog in het klassement komen.

Deelname kost € 42,50 of 31 Credits per wedstrijd. Schrijf je nu in via de Evenementenkalender.