iGolf en NoBraGolf gaan samenwerken

Gepubliceerd op 29 september 2016 in de categorie Nieuws

iGolf en NoBraGolf starten een samenwerking waarmee actieve, sportieve golfers op hun wenken worden bediend. Samen bieden we een mooi jaarprogramma van competities die toegankelijk zijn voor zowel ‘vrije golfers’ als clubgebonden spelers. Uitgangspunt is hierbij dat deelnemers kunnen rekenen op een goede organisatie, eerlijke competitie en variatie in spelvormen.

Zowel iGolf als NoBraGolf bieden golfers de mogelijkheid om in georganiseerd wedstrijd-verband te spelen op verschillende golfbanen, verspreid door Nederland. Door de krachten te bundelen, ontstaat er een compleet programma van verschillende competities voor het hele jaar.

Eline van Woesik van NoBraGolf Nederland is blij met de samenwerking. “Binnen de golfbranche is er veel aanbod; de partnership met iGolf zorgt ervoor dat we samen een compleet scala aan (golf-)activiteiten onder een grote groep golfers kunnen aanbieden. Ik zie de samenwerking met alle vertrouwen tegemoet.”

Ook bij iGolf zien wij veel potentie in de samenwerking. De nieuwe generatie golfers heeft het druk, is veeleisend en verlangt flexibiliteit. Ons gezamenlijke aanbod sluit perfect aan bij de wensen van moderne, actieve golfers en we kijken ernaar uit om samen aan de slag te gaan.

Programma 2016-2017

iGolf Cup – Wintercompetitie

Als de ‘mooi weer golfer’ de spullen opbergt speelt de sportieve, actieve golfer gewoon door. Met de Wintercompetitie kan dat ook in wedstrijdverband. Van november tot en met maart wordt er vrijwel wekelijks gespeeld, op verschillende banen. De Wintercompetitie is individueel en per wedstrijd kunnen punten verdiend worden voor het iGolf Cup klassement. Zo heb je geen verplichting om elke week te spelen en ben je ook niet afhankelijk van teamgenoten om te kunnen golfen. Een optimale voorbereiding op het nieuwe seizoen en een mooie gelegenheid om andere fanatieke golfers te ontmoeten.

NoBraGolf Competitie

Op het moment dat de Wintercompetitie de ontknoping nadert, begint de landelijke NoBraGolf Competitie. De teams zijn gevormd en de spelers komen goed geoefend aan de start voor de gezelligste (mixed) teamcompetitie van Nederland. In 2016 streden bijna 70 teams van 6 spelers in de diverse matchplay en stableford poules en in 2017 verwachten we er nog veel meer.

iGolf/NoBraGolf Zomercompetitie

In het hoogseizoen hebben golfers tegenwoordig heel veel keuze. Clubwedstrijden en steeds meer open toernooien vullen de agenda snel. Commitment voor een team is dan lastig, maar het blijft natuurlijk wel leuk om samen met een maatje op pad te gaan. Daarom organiseren iGolf en NoBraGolf in 2017 samen een zomercompetitie voor duo’s. De teams spelen Greensome en er zullen meerdere voorrondes en een landelijke finale zijn. De exacte invulling van deze competitie wordt in de komende periode verder uitgewerkt en bekendgemaakt.

 

De Wintercompetitie om de iGolf Cup start op zaterdag 5 november en voor de eerste 6 wedstrijden kun je nu al inschrijven via de evenementenkalender. De rest van het speelschema wordt daar op een later moment aan toegevoegd.

De NoBraGolf Competitie begint in maart 2017 met de Captainsdagen. Verenigings- en vriendenteams kunnen zich aanmelden op www.nobragolfcompetitie.nl. Nieuwe teams kunnen een account voor deze website aanvragen via info@nobragolf.nl.