Slotdag iGolf/19Golf Tour op Bentwoud

Gepubliceerd op 21 september 2016 in de categorie Verslagen

 

Op 19 september speelden we alweer voor de zesde en laatste keer in het kader van de iGolf/19 Golf Tour 2016. Deze keer waren we te gast op de uitdagende Golfbaan Bentwoud. Dion en Anita Huijbregts werden de winnaars, Hans de Melker en Emanuel Alvarenga werden tweede en de derde plaats was voor Rene van Zeeland en Ringo Kruts. Gefeliciteerd allemaal!

Het zit erop voor dit seizoen en het was prachtig! 19 Golf bedankt voor de samenwerking. Audi, Under Armour, Wilson, 19th Wine en alle andere sponsors bedankt voor de mooie prijzen. En vooral alle deelnemers bedankt voor jullie sportiviteit en gezelligheid!

Volgend jaar komt er zeker weer een iGolf Greensome Tour, we houden je op de hoogte.
Nu eerst op naar de Wintercompetitie!

uitslag igolf bentwoud