Snikhete golfdag op De Haenen

Gepubliceerd op 23 juli 2016 in de categorie Verslagen

Dinsdag 19 juli, op de eerste tropische dag van 2016 speelden we alweer voor de vierde keer een leuke greensome wedstrijd van de iGolf/19 Golf Tour. Maar liefst 48 deelnemers verschenen goed ingesmeerd en met voldoende water aan de start. Deze keer waren we te gast op Golfpark De Haenen en zoals gewoonlijk werden we daar weer gastvrij onthaald.

En natuurlijk was er door de organisatie weer voor gezorgd dat het de spelers aan niets ontbrak voor een heerlijk dagje golf en genieten. Koffie met een appelflap bij ontvangst, lunchpakket voor onderweg en een gratis drankje met bittergarnituur na afloop. Tijdens de ronde kwam ook de ‘koelwagen nog even langs met extra drankjes, een lekkere slice watermeloen en een heerlijk koud raketje. Wat wil je nog meer!

Nou, goed scoren misschien? Dat viel niet voor iedereen mee op deze mooie maar uitdagende baan. Als je op de fairway wist te blijven, was er niets aan de hand. Maar o wee als je ernaast terecht kwam. Het helmgras in de rough stond soms kniehoog en als je de bal al wist te vinden, was het niet eenvoudig om hem er weer uit te krijgen.

Toch werd er deze keer uitstekend gespeeld, maar liefst 7 teams wisten onder hun personal par te scoren. De winnaars waren deze keer Roland van de Kar en Stefan Hectors. Zij mogen samen een rondje op de Kennemer gaan spelen. Carla Broenink en Mieke Groen werden tweede en gingen naar huis met ieder een fraaie Under Armour polo. Peter Schellekens en Ton Willems wonnen ieder een dozijn Wilson golfballen met hun derde plaats.

uitslag igolf de haenen